Lukić i Pavlović: Poraz ništa nije poremetio

Još šest bodova je u igri, imamo dovoljno vremena da analiziramo i ispravimo greške, smatraju dvojica reprezentativaca Srbije

25.11.2022. 20:22
  • Podijeli:
Saša Lukić Strahinja Pavlović-1669403679493.webp Foto: FSS

Srbija je na premijeri Svjetskog prvenstva poražena od Brazila (2:0) i za osminu finala boriće se u naredna dva meča protiv Kameruna i Švajcarske.

Poslije prospavane noći i teške utakmice, sa ekipom koja je demonstrirala sav svoj kvalitet na prvom nastupu, tim Dragana Stojkovića Piksija se "sabrala" emotivno, svjesna šta joj je činiti. 

Niko nije zadovoljan onim što su pokazali protiv Karaoka. Osvrnuli su se još jednom Saša Lukić i Strahinja Pavlović, a potom pogled vratili na sadašnjost i pripreme za naredne dane. 

"Prvo poluvrijeme bilo je dobro, u drugom jednostavno to nismo bili mi. Sad je potrebno sve da zaboravimo. Svjestan sam da je moglo i trebalo da bude bolje, ali sada je najvažniji Kamerun. Poraz ništa nije poremetio, svi smo pozitivni i razmišljamo samo o Kamerunu. To je kao finale za nas i bićemo na nivou na koji ste navikli u posljednjih godinu i po", izjavio je Lukić na konferenciji za medije u Dohi.

Pavlović se zahvalio navijačima koji su došli da ih podrže u Dohu i dodao da su ih dobro čuli svih 90 minuta.

"Još šest bodova je u igri, imamo dovoljno vremena da analiziramo i ispravimo greške. Samo pozitivna energija. Dvije utakmice, idemo na dvije pobjede i da prođemo grupu. Imamo zajednički cilj i daćemo sve od sebe da ga ostvarimo", istakao je Pavlović.

Lukić se takođe zahvalio navijačima na podršci i rekao da ekipa nema dodatni pritisak jer i da su pobijedili Brazil cilj bi bila pobjeda protiv Kameruna.

"Moramo da gledamo napred, Brazil je ostao iza nas. Vidjeli smo ekipu koja ima nevjerovatan potencijal, sjajni su u tranziciji, ali naš fokus u potpunosti sada mora da bude na Kamerunu", istakao je Lukić.

Pavlović je, na pitanje o tome zašto Srbija nije bila hrabra kao što je najavljivano i šta je tačno bio problem, rekao:

"Jači ulasci u duele. Svjesni smo svega, znamo šta moramo da radimo. Nismo bili na našem nivou, ali vratićemo se", rekao je mladi defanzivac.

Srbija protiv Kameruna igra u ponedjeljak od 11 sati.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()