Lukaku najveći "krivac" za Džekin odlazak iz Intera

Istakao je kako je Lukaku oklijevao, te tek u posljednji trenutak iz Intera otišao u Romu

09.05.2024. 07:32
  • Podijeli:
dzeko-6495c21ccb0b5.webp Foto: Facebook

Piero Ausilio, sportski direktor Intera, u razgovoru sa italijanskim novinarom Fabriziom Biasinom otkrio je kako je Romeulu Lukaku glavni "krivac" odlaska Edina Džeke iz milanskog velikana na ljeto prošle godine.

Istakao je kako je Lukaku oklijevao, te tek u posljednji trenutak iz Intera otišao u Romu.

"Telefonski razgovor sa Lukakuom? Ne bih da se vraćam na to. Dečko je davao različite signale, a onda kada sam shvatio šta se dešava, radije sam tu završio. Ali na mnogo civilizovaniji način nego kako je bilo opisao je i mi smo sretni što je tako prošlo. Jedina stvar Romeluovog izbora bila je Džekina situacija.
Nismo htjeli da nam oduzimaju prostor i zato smo Džeku pustili. Iskreno, bez tog problema Lukakua bismo Džeki produžili ugovor. Ali odmah jasno stavljam do znanja da bi Thuram ipak stigao", rekao je Ausilio.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()