Luka Jović suspendovan na naredne dvije utamice

Jović je udario Armanda Ica i prvo dobio žuti karton. Poslije gledanja VAR snimka, glavni sudija meča je promijenio svoju odluku i pokazao Joviću crveni karton

20.02.2024. 20:50
  • Podijeli:
luka jovic reuters-65d2f593b1f25.webp Foto: Reuters

Fudbaler Milana Luka Jović dobio je dvije utakmice suspenzije zbog crvenog kartona na meču sa Moncom, objavila je danas Serija A.

Fudbaleri Monce savladali su Milan 4:2 u utakmici 25. kola italijanske Serije A, a srpski fudbaler Luka Jović dobio je direktan crveni karton u 50. minutu.

Jović je udario Armanda Ica i prvo dobio žuti karton. Poslije gledanja VAR snimka, glavni sudija meča je promijenio svoju odluku i pokazao Joviću crveni karton, prenosi Tanjug.

Disciplinska komisija Serije A donijela je odluku da Jovića suspenduje za utakmice sa Atalantom i Lacijom.

Srpski napadač je od početka sezone odigrao 21 utakmicu svim takmičenjima za Milan i dao sedam golova.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()