Lova do krova: Hrvat kod Ronalda za 100 miliona

Popularni Broz dugo je vagao, čekao Barselonu, ljutio Arape, koji su na kraju podigli letvicu visoko, baš visoko

30.06.2023. 09:51
  • Podijeli:
Marcelo Brozović_Thanassis Stavrakis AP Tanjug-6484eb0f030fb.webp Foto: Thanassis Stavrakis / AP / Tanjug

Reprezentativac Hrvatske Marcelo Brozović karijeru će, ipak, nastaviti u Saudijskoj Arabiji.

Njegova sljedeća destinacija biće Al Nasr, za koji nastupa i Kristijano Ronaldo..

Popularni Broz dugo je vagao, čekao Barselonu, ljutio Arape, koji su na kraju podigli letvicu visoko, baš visoko.

As Vatrenih u jednom trenutku je čak i demantovao da ide na Bliski istok. Time je jasno stavio do znanja budućim poslodavcima da moraju pojačati ponudu.

To su i učinili, pa će Brozović za tri sezone inkasirati ukupno 100 miliona evra, što je četiri puta više od onoga što je zaradio na ime ugovora sa svih prethodnih devet godina provedenih u Interu.

I Nero-azuri su solidno prošli, na ime obeštećenja dobiće 23 miliona evra, a još su se riješili visoke plate sada već bivšeg igrača.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()