Liverpool je postigao najkomičniji gol sezone, a jedini krivac je hrvatski golman

Inače, Liverpool se pobjedom večeras želi ponovo izdvojiti na vrhu tabele Premier lige

05.04.2024. 10:29
  • Podijeli:
Liverpool_pogodak_Grbic_foto_PrtSvc-660eff7150e1a.webp Foto: PrtSc

Nogometaši Liverpoola došli su u vodstvo protiv Sheffield Uniteda u ranoj fazi utakmice, a gledatelji na Anfieldu svjedočili su najkomičnijem golu sezone. 

Liverpool se na startu utakmice nije naigrao protiv ekipe koju svi već vide u nižem rangu i nalazi se na posljednjoj poziciji, ali svejedno ima vodstvo.

Prva prava prilika pretvorena je u gol, ako se ona uopće može nazvati prilikom. Riječ je o komičnom golu kakve ne viđamo često, posebno ne u elitnom svjetskom nogometu.

Krivac za gol je hrvatski golman Ivo Grbić. Golman Sheffield Uniteda je dobio loptu nazad od svojih defanzivaca, a onda je dugo oklijevao dok je nije ispucao.

Uporni Darwin Nunez je izvršio pritisak na golmana Sheffielda i to se Liverpoolu isplatilo. Grbić je pogodio Nuneza, a lopta je završila u mreži za vodstvo Liverpoola.

Gol pogledajte ovdje.

Inače, Liverpool se pobjedom večeras želi ponovo izdvojiti na vrhu tabele Premier lige. Za sada su na dobrom putu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()