Liverpool blizu Kloppovog nasljednika, zvanična ponuda stigla, dogovor veoma blizu

Redsi su ponudili Amorimu ugovor na tri godine

09.04.2024. 09:31
  • Podijeli:
ruben-amorim-profimedia.jpg

Ruben Amorim sve je bliži klupi Liverpoola, prema informacijama iz Portugala.

Pedro Sepulveda, jedan od fudbalskih eksperata iz ove zemlje, objavio je da je aktuelni trener Sportinga u ponedeljak razgovarao sa čelnicima Liverpoola.

Redsi su ponudili Amorimu ugovor na tri godine, a finansijski detalji su gotovo dogovoreni. Očekuje se da će 39- godišnji Portugalac na kraju sezone gotovo sigurno naslediti Jurgena Kloppa, koji odlazi na kraju ove sezone.

Portugalac je postao prva opcija Liverpoola onog trenutka kada je objavljeno da Xabi Alonso ostaje na klupi Bayera iz Leverkuzena. Amorim je na dobrom putu da osvoji titulu sa Sportingom u šampionatu Portugala, drugu u posljednje četiri godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()