Liga šampiona: Zvezda nije imala sreće - ide na prvaka Evrope

Biti dio elite je veliki izazov i kako god da su se kuglice posložile, četa Baraka Bahara bila bi na velikom iskušenju

31.08.2023. 18:52
  • Podijeli:
Fudbaleri Crvene zvezde-64c7b62a28b47.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u grupi G Lige šampiona zajedno sa aktuelnim prvakom Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsima.

Ovako je odlučeno žrijebom koji je održan u "Grimaldi forumu" u Monte Karlu.

Crveno-bijeli su ovog puta do društva najboljih stigli "bez borbe", s obzirom na to da su zahvaljujući "nabildanom" koeficijentu preskočili kvalifikacije.

Biti dio elite je veliki izazov i kako god da su se kuglice posložile, četa Baraka Bahara bila bi na velikom iskušenju.

Tako će biti i ove jeseni, kada će Crveno-bijeli juriti barem treće mjesto koje bi im donijelo evropsko proljeće.

Mada, mogao je srpski šampion i bolje da prođe, ali i gore, da je, recimo, svrstan u grupu F, u kojoj će nastupiti Pari Sen Žermen, Borusija Dortmund, Milan i Njukasl ili pak u grupu A sa Bajernom i Mančester junajtedom.

Zmaj Rade Krunić će, dakle, sa Milanom imati đavolski težak posao, dok će njegov saigrač iz reprezentacije Amar Dedić sa Salcburgom biti žestoke bitke protiv Benfike, Intera i Real Sosijedada.

Najbolja 32 tima Evrope nadmetaće se u sljedećim grupama, A: Bajern, Mančester junajted, Kopenhagen, Galatasaraj, B: Sevilja, Arsenal, PSV, Lans, C: Napoli, Real Madrid, Braga, Union Berlin, D: Benfika, Inter, Salcburg, Real Sosijedad, E: Fejenord, Atletiko Madrid, Lacio, Seltik, F: Pari Sen Žermen, Borusija Dortmund, Milan, Njukasla, G: Mančester siti, Lajpcig, Crvena zvezda, Jang Bojs, H: Barselona, Porto, Šahtjor, Antverpen.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()