Liga šampiona: Slovan opet po Zrinjski koban

Sastav iz Bratislave prošle sezone je Mostarce ostavio bez evropske jeseni

25.07.2023. 23:02
  • Podijeli:
Zrinjski - Slovan_Denis Kapetanović Pixsell-64c035e40b114.webp Foto: Denis Kapetanović / Pixsell

Fudbaleri Zrinjskog poraženi su u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Plemići su izgubili od Slovana (0:1) koji im, čini se, postaje koban protivnik.

Jer, sastav iz Bratislave prošle sezone je Mostarce ostavio bez evropske jeseni.

A ovog puta je na dobrom putu da im zagorča život i oteža put do istog cilja, čijim ostvarenjem bi ispisali istoriju bh. fudbala.

I baš kao i prošle godine, Slovan nije bio bolji tim. No, znao je da iskoristi svoju šansu i preko Šaranija Zuberua dođe do velikog kapitala pred revanš.

S obzirom na prikazano, prvak Bosne i Hercegovine ima čemu da se nada uprkos porazu.

A i ukoliko ispadne na ovoj prepreci, imaće još dvije šanse da se upiše u anale fudbala na našim prostorima.

Prvo u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. A ukoliko i tu bude eliminisan, posljednja prilika biće mu baraž za Ligu konferencije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()