Liga Prvaka: Najzanimljiviji duel danas igrat će Sevilla i Arsenal

Danas počinje treće kolo Lige prvaka koje nam donosi nekoliko zanimljivih duela

24.10.2023. 10:32
  • Podijeli:
arsenal reuters-64cfd5a49021c.webp Foto: Reuters

Danas počinje treće kolo Lige prvaka koje nam donosi nekoliko zanimljivih duela, a na terenu ćemo gledati i jednog reprezentativca Bosne i Hercegovine.

U 18:45 sati prvi na teren će zakoračiti Amar Dedić koji će kao kapiten predvoditi svoj Salzburg na gostovanju kod Intera.

Austrijski klub ima mnogo problema s povredama, te Interu pripada uloga velikog favorita i sve osim trijumfa domaćina bi bilo prvorazredno iznenađenje.

Najzanimljiviji duel danas igrat će Sevilla i Arsenal. Arsenal je na drugom mjestu grupe B sa tri boda, dok je Sevilla odmah ispod njih sa dva osvojena boda, te nas sasvim sigurno očekuje spektakularan duel.

Našim ljubiteljima nogometa će zanimljiv biti i duel u Berlinu gdje Union dočekuje Napoli. Naime, pravdu na tom susretu dijelit će najbolji bosanskohercegovački sudija Irfan Peljto.

Danas će na teren i Bayern, Real Madrid i Manchester United koji su veliki favoriti protiv Galatasaraya, Brage i Copenhagena.

Sve susrete moći ćete pratiti u direktnom televizijskom prijenosu na kanalima Arena Sporta.

Današnje utakmice Lige prvaka:

Inter - Salzburg 18:45

Galatasaray - Bayern 18:45

Sevilla - Arsenal 21:00

Braga - Real Madrid 21:00

Manchester United - Copenhagen 21:00

Union Berlin - Napoli 21:00

Benfica - Real Sociedad 21:00

Lens - PSV 21:00

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()