Liga nacija: Srbija igrala, Island slavio

Srpkinje su i pored činjenice da su sve do 75. minuta igre bila bolji rival, imale vođstvo, kontrolisala dešavanja na terenu, na kraju ipak onda za svega nekoliko minuta, pale i praktično poklonile pobedu

29.02.2024. 13:20
  • Podijeli:
jovana damjanović, ženski fdubal, ženska fudbalska reprezetnacija srbije, srbija - island - 23 feb 2024 - profimedia-65de12028c143.webp Foto: Profimedia

Srpska ženska fudbalska reprezentacija poražena je od Islanda 2:1-

Srpkinje su i pored činjenice da su sve do 75. minuta igre bila bolji rival, imale vođstvo, kontrolisala dešavanja na terenu, na kraju ipak onda za svega nekoliko minuta, pale i praktično poklonile pobedu domaćoj reprezentaciji.

Tako selekcija Islanda koja ima tradiciju, ali po svemu viđenom, nema neki poseban kvalitet, osim kolektivne borbenosti i sjajnih individualnih vrijednosti odlične igračice Jonsdotir, slavi odlazak u A diviziju Lige nacija.

Srpskim djevojkama ostaje velika žal za propuštenom šansom, jer su u oba meča prve dolazile do vođstva, pokazale da su u mnogim parametrima kvalitetnija selekcija, tehnički mnogo superiornija, ali presudile su greške i manjak koncentracije u trenucima kada se utakmice rešavaju.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()