Liga konferencije: Čuka povela pa stala

11.08.2022. 02:46
  • Podijeli:
cukaricki-01-foto-tanjug-sava-radovanovic.jpg

Fudbaleri Čukaričkog i u revanšu su izgubili od Tventea, ovog puta sa 1:4, te su tako oprostili od Lige konferencije.

Brđani su bili praktično otpisani već nakon žrijeba, a pogotovo nakon što su prvi duel kod kuće izgubili rezultatom 1:3. Pa ipak, bolja igra u drugom poluvremenu i gol u mreži holandskog predstavnika davali su kakvu-takvu nadu za prolaz dalje.

Ona je dodatno podgrijana u sedmom minutu bitke u Enšedeu, kada je nekadašnja nada Crvene zvezde Luka Adžić zatresao mrežu domaćina. Čuki je u tom trenutku nedostajao sam gol za produžetke. No, nada je brzo ugašena...

Robin Proper Mihel Vlap do odmora su preokrenuli na 2:1 i riješili sve dileme oko pobjednika. U nastavku je Hristos Colis sa dva hica u metu stavio tačku na i time najavio bitku sa Fjorentinom u plej-ofu trećeg po rangu kontinentalnog nadmetanja.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()