Legendarni Alen Škoro ponovo na Koševu: Ima novu funkciju u Bordo timu

Škoro se od danas priključuje timu FK Sarajevo i preuzima poziciju rukovoditelja skautinga i regrutacije Akademije FK Sarajevo

08.05.2024. 18:50
  • Podijeli:
Alen_Skoro_foto_FKSarajevo-663b87af8099b.webp Foto: FK Sarajevo

Legendarni napadač Sarajevo, Alen Škoro, vratio se na Koševo i imat će novu funkciju u klubu.

Škoro se od danas priključuje timu FK Sarajevo i preuzima poziciju rukovoditelja skautinga i regrutacije Akademije FK Sarajevo.

“FK Sarajevo izražava veliko zadovoljstvo što će Alen Škoro, koji je i sam kao bivši izdanak naše akademije izgradio veliku profesionalnu karijeru sa bordo klubom i brojnim drugim klubovima u inostranstvu, svoje znanje i iskustvo staviti u službu naše Akademije. Alene – dobro došao kući i sretno!”, poručili su iz Bordo tabora.

Alen Škoro upisao je 138 mečeva za Sarajevo, a protivničke mreže pogađao je u 57 navrata. Postao je 1999. godine i prvak Bosne i Hercegovine u dresu Sarajeva, a 2004. godine bio je i najbolji strijelac bh. šampionata. Škoro ima i četiri nastupa za nacionalnu selekciju Bosne i Hercegovine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()