"Kuva" se: Matador sve bliži "Bombonjeri"

Agent Valter Guljelmone otputovao u Buenos Ajres na sastanak sa čelnicima argentinskog velikana

15.07.2023. 16:12
  • Podijeli:
Edinson Kavani_Profimedia-64b1184d42411.webp Foto: Profimedia

Četvrti put Boka Juniors i Edinson Kavani pokušavaju da pronađu način da se "spoje".

Do sada su bili kao magneti istih polova. Ma koliko gurali jedno ka drugom, postojala je barijera koja ih je držala na distanci. Ovoga puta bi moglo da bude drugačije.

Urugvjski novinar i dopisnik ESPN-a, Sebas Đovaneli tvrdi da je Kavanijev agent Valter Guljelmone otputovao u Buenos Ajres na sastanak sa čelnicima argentinskog velikana.

Prema istim navodima, samo potpis nedostaje kako bi Matador konačno došao na "Bombonjeru", te izvjesno izazvao zemljotres u plavo-žutom dijelu argentinse prestonice.

Sebasov kolega Dijego Munjoz otkriva drugi djelić slagalice. Naime, Kavani bi u narednim satima trebalo da raskine ugovor sa Valensijom, a pregovori sa Bokom su u poodmakloj fazi.

Upravo taj ugovor sa Šišmišima do 2024. godine pravi problem jer Boka ne želi da plaća obeštećenje. Objeručke bi prihvatila Urugvajca sve dok ne mora da plaća naknadu Valensiji.

Klub sa "Mestalje" ga je prošlog ljeta, kada ga je takođe mamila Boka, doveo bez obeštećenja, pa je realno da će prihvatiti sporazumni raskid saradnje.

Španski tim bi tako uštedio na Kavanijevoj plati koja se prema nezvaničnim informacijama kreće u rangu od 2.500.000 evra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()