Kraj jedne ere u Hrvatskoj: Dalić napušta reprezentaciju

Dalić je ostavio veliki trag u reprezentaciji Hrvatske, sa kojom je bilježio sjajne rezultate.

08.05.2024. 17:25
  • Podijeli:
zlatko dalic reuters-648aa7698086f.webp Foto: Reuters

Čovjek koji sa Hrvatskom bio drugi i treći na svijetu uskoro bi mogao da napustio najdraži posao – Zlatko Dalić je dobio unosnu ponudu iz katarskog klua Al Sada, pišu hrvatski mediji.

Navodno je ta ponuda privukla Dalića i on bi trebalo da preuzme ovaj tim po završetku Evropskog prvenstva, prenosi CDM.

Dalić je ostavio veliki trag u reprezentaciji Hrvatske, sa kojom je bilježio sjajne rezultate.

Uspio je da sa vatrenima 2018. godine dođe do finala Svjetskog prvenstva koje se igralo u Rusiji, dok je na posljednjem Mundijalu u Kataru takmičenje završio na trećem mjestu.

Sada ga očekuje Euro u Njemačkoj, možda i posljednje veliko takmičenja na klupi Hrvatske.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()