Kraj jedne ere: I Salah odlazi iz Liverpoola

Mnoge promjene na Anfieldu

28.02.2024. 14:28
  • Podijeli:
Mohamed Salah-65afa3b726d04.webp Foto: AP Photo/Themba Hadebe/Tanjug

Odlazak Jurgena Kloppa sa pozicije šefa stručnog štaba u Liverpoolu katalizator je za mnoge promjene u klubu sa Anfielda.

U proteklim sedmicama se spominje sve više igrača koji bi mogli napustiti "Redse", a posljednji u nizu je Mohamed Salah.

Tu informaciju podijelio je Mido, nekadašnji napadač mnogih premijerligaša i Salahov sunarodnjak.

Za "Egipatskog kralja", kako Salaha od milja zovu, izvjestan je odlazak u Saudijsku Arabiju, potvrdio je Mido.

- Mohamed Salah će igrati u Saudijskoj ligi sljedeće sezone, ugovori su potpisani - rekao je nekadašnji egipatski napadač.

Al Itihad nikad nije odustao od Salaha i žele poslati ponudu od vrtoglavih 235 miliona eura koju će Liverpool teško odbiti.

Ukoliko se ovo ostvari, transfer Salaha oborio bi postojeći rekord od 222 miliona eura, koliko je PSG platio Barceloni za usluge Neymara.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()