Koliko je Dinamo platio objavu u poznatim novinama: Stranica košta pravo bogatstvo

Zaludjeli navijače

06.04.2024. 17:13
  • Podijeli:
marca-66116282e1550.webp Foto: Marca

Mnoge je danas u poznatim španskim novinama Marca iznenadila objava iza koje stoji zagrebački Dinamo, a posvećena je Luki Modriću.

Povratak Modrića na Maksimir navijači već dugo priželjkuju, a kako se bliži ljeto, kada ističe njegov ugovor s Real Madridom, euforija među Modrima je sve veća.

Dodatno ju je pojačao ovaj gest Dinama, koji je zakupio cijelu stranicu Marce i na nju stavio svoj dres s brojem 10 i natpisom Modrić. Uz to su napisali i "Imalo bi smisla", a hrvatski mediji otkrili su koliko je to sve koštalo klub s Maksimira.

Naime, u cjenovniku Marce stoji da jedna desna stranica u nacionalnom izdanju košta 41.344 eura, a u madridskom izdanju je ta cifra 17.971 euro.

To znači da je Dinamo za ovu objavu platio nevjerovatnih 59.315 eura, što je zaista nevjerovatna cifra.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()