Kladionice ne daju nikakve šanse Hrvatskoj protiv Brazila

Iako je Hrvatska viceprvak svijeta, kladionice joj ne daju gotovo nikakve šanse protiv Karioka

08.12.2022. 17:21
  • Podijeli:
hrvatska_nogomet_goran stanzl_pixsell-1669573779094.webp Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Utakmice četvrtfinala Svjetskog prvenstva počinju sutra, a reprezentacija Hrvatske pokušat će da iznenadi prvog favorita turnira Brazil u susretu koji se igra u 16 sati.

Hrvatska i Brazil otvorit će četvrtfinalne duele prvim susretom koji je na programu. Bit će to derbi aktuelnog viceprvaka svijeta i prvog favorita za osvajanje naslova koji igra u sjajnoj formi u Kataru.

Iako je Hrvatska viceprvak svijeta, kladionice joj ne daju gotovo nikakve šanse protiv Karioka.

U zavisnosti od kladionice, koeficijent na pobjedu Brazila kreće se od 1.35 do 1.40, dok je na Hrvatsku od 9.0 do 10.

To znači da oni koji vjeruju u pobjedu Hrvatske, u slučaju pobjede naših susjeda, mogu zaraditi prilično dobar novčani iznos, odnosno udesetostručiti uplatu.

Ono što je još zanimljivije, jeste da Hrvatska ima najmanje šanse za osvajanje Svjetskog prvenstva od svih preostalih reprezentacija, pa čak i Maroka. Kladionice daju manje od tri posto šansi Hrvatskoj, dok je Maroko na 3,3 posto. 
Naravno, jedan od razloga je i to što na prvog favorita Brazil ide već u četvrtfinalu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()