Kapitenski potez: Džeko izveo saigrače na večeru

Naime, Dijamant je sinoć na večeru izveo nekoliko svojih saigrača

09.04.2024. 18:15
  • Podijeli:
dzeklo_saigraci_vecera_foto_X-661530ca73529.webp Foto: X/@Fenereditor

Edin Džeko pokušava opustiti igrače i relaksirati atmosferu među njima, dok u turskom fudbalu traju previranja.

Naime, Dijamant je sinoć na večeru izveo nekoliko svojih saigrača.

Na fotografiji koja se pojavila na društvenim mrežama može se vidjeti da su prisutni bili Krunić, Livaković, Becao, Bonucci, Zajc...

Navijači Fenerbahčea zbog toga su pohvalili Džeku, uz opis kapiten kao kapiten, Edin Džeko!

Podsjetimo, fudbaleri turskog velikana Fenerbahčea napustili su teren u prvoj minuti finala Superkupa, u kojoj su igrali protiv Galatasaraya.

Na taj način pokazali su nezadovoljstvo terminom odigravanja utakmice, kao i ranijim odlukama Nogometnog saveza Turske, koje su prema njihovom mišljenju bile protiv njih.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()