Kane konačno iselio iz hotela, zavrtjet će vam se u glavi od cifre koju je dao za sobu

Kane je u Bayernu nastavio s rušenjem individualnih rekorda koje je postavljao u Tottenhamu i reprezentaciji Engleske

06.12.2023. 22:35
  • Podijeli:
harry kane reuters-64dfd66ca4282.webp Foto: Reuters

Ponajbolji napadač današnjice Harry Kane konačno je uselio u vilu, pošto je od dolaska u minhenski Bayern živio u hotelskoj sobi.

Kane je u Bayernu nastavio s rušenjem individualnih rekorda koje je postavljao u Tottenhamu i reprezentaciji Engleske, a sve to je radio dok je živio u hotelskoj sobi.

Najbolji strijelac Engleske i Tottenhama u historiji nije želio kupovati "prvu" kuću koju je vidio pa je nekoliko mjeseci živio u hotelu, dok ne pronađe vilu koja odgovara njemu, supruzi i njihovo četvero djece.

Kane je trošio 11.000 eura po noći u hotelu u Minhenu. Tome je konačno došao kraj, Englez je iselio iz hotela, a vila u koju je uselio nekada je pripadala francuskom nogometašu Lucasu Hernandezu.

U Bayern je stigao 12. augusta i tada je uselio u hotel. Do početka decembra na hotelsku sobu Kane je potrošio više od milion eura. Bild je prenio da je ukupna potrošena cifra na hotel 1.221.000 eura.

Kane je u debitantskoj sezoni u Bundesligi na 12 utakmica postigao 18 golova uz pet asistencija, što nikada nikome nije pošlo za rukom. Također, u Ligi prvaka je postigao četiri gola uz dvije asistencije i već se isplatio bavarskom velikanu koji ga je doveo za 95 miliona eura, bez da se računaju bonusi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()