Kamere uhvatile Džeku i Balotellija: Pogledajte šta su uradili na kraju utakmice i šta je Italijan rekao

Veliki prijatelji još iz vremena Cityja

04.04.2024. 07:56
  • Podijeli:
dzeko baloteli  x com-660e3d4b7b27c.webp Foto: Screenshot

Nogometaši Fenerbahčea pobijedili su na Sukru Saracoglu stadionu u 31. kolu turske Super lige ekipu Adane Demirspora rezultatom 4:2, a u centru pažnje bili su naš Edin Džeko i Mario Balotelli koji su na kraju susreta razmijenili dresove.

Iako su se ovoga puta našli na suprotnim stranama, pokazali su da su još uvijek u odličnim odnosima iz perioda kada su nosili dres Manhester Citya i skupa postali prvaci.

Na kraju susreta kamere su ih "ulovile" nasmijane na centru kako ugodno ćaskaju, a pored njih je bio i iskusni defanzivac Leonardo Bonucci.

Na kraju, Džeko i Balotelli su razmijenili dresove, a Italijan je bio pun riječi hvale za našeg Dijamanta:

"Džeko je pravi fenomen", kazao je Balotelli nakon utakmice, dok je Leonardo Bonucci pohvalio kontroverznog Italijana istakavši da je sada mnogo zreliji nogometaš.

Inače i Džeko i Balotteli su postigli po jedan gol na susretu u kojem je Fener slavio 4:2.

Fenerbahče je drugi na tabeli Super lige s dva boda manje od lidera Galatasaraya, dok je Adana na 11. poziciji. U narednom kolu Fenerbahče gostuje Karagumruku, dok će Adana dočekati Kayserispor.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()