Kakav susret: Sloga danas dočekuje Zrinjski

Učinićemo sve da u ovom susretu pokušamo ostati neporaženi, a to bi nas matematički još više približilo opstanku - naglasio je šef stručnog štaba Sloge Vlado Jagodić.

02.03.2024. 08:19
  • Podijeli:
SLoga Doboj_Klix-645695293a603.webp Foto: Klix

Fudbaleri Sloge u 21. kolu Premijer lige BiH u subotu od 16 časova na stadionu “Milan Jelić” u Modriči ugostiće Zrinjski.

- Ne treba zaboraviti da nam je ovo treća utakmica u sedam dana i da smo dva puta morali putovati u Hercegovinu. Zato, da je bilo ko protivnik, bilo bi nam teško igrati, a kamoli aktuelni šampion koji je igrao grupnu fazu evropskih takmičenja. Namjerno i svjesno neću više spominjati da nismo ravnopravni za ovu utakmicu, ali neka drugi o tome odlučuju i sude. Poraz u posljednjoj sekundi u Posušju nadam se da nije ostavio velikog traga na ekipu, a u ova tri dana učinili smo sve da osvježimo ekipu. Učinićemo sve da u ovom susretu pokušamo ostati neporaženi, a to bi nas matematički još više približilo opstanku - naglasio je šef stručnog štaba Sloge Vlado Jagodić i dodao da je pravo nastupa stekao i Mladen Veselinović piše Glas Srpske,

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()