Jusufbegović: Džeko je spreman za Ukrajinu

„Sa Džekom je sve dobro, imao je težak put, kasno je došao, tako da je dobio sinoć priliku da se malo više odmori, večeras će biti na treningu”

19.03.2024. 20:22
  • Podijeli:
Dzeko_trening_foto_X-65817fd308398.webp Foto: X/@Fenerbahce

Edin Džeko je spreman za Ukrajinu. Imao je težak put i zato je bio pošteđen treninga u ponedjeljak, rekao je Nedim Jusufbegović, trener u stručnom štabu fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Zmajevi" su u ponedjeljak na Ilidži počeli pripreme za utakmicu polufinala baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo. Protivnik će im u Zenici u četvrtak biti Ukrajina.

“Jučer je bio uvodni trening, više se radilo na oporavku igrača. Ništa neki veliki specifični trening. Atmosfera na visokom nivou, svi negdje znamo koja je važnost utakmice i šta nam ona donosi. Mislim da smo svi svjesni situacije“, rekao je Jusufbegović i dodao:

„Sa Džekom je sve dobro, imao je težak put, kasno je došao, tako da je dobio sinoć priliku da se malo više odmori, večeras će biti na treningu”.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()