Iz Veleža tvrde da im je teren oštećen kiselinom uz pomoć drona

Stadion Rođenih

06.05.2024. 10:32
  • Podijeli:
stadion rodjeni fk velez 1-662f9ca39f601.webp Foto: FK Velež

U poslijepodnevnim i večernjim satima u nedjelju došlo je do oštećenja travnjaka na stadionu Rođeni, domu Fudbalskog kluba Velež iz Mostara.

Kako je potvrđeno za Klix.ba, po travnjaku ovog terena je uz pomoć dronova posuta kiselina, koja ga je u dobroj mjeri oštetila, a na teren su bačene i baklje.

"Jučer je dron kružio iznad stadiona u poslijepodnevnim satima i to su vidjela djeca koja spavaju u prostorijama koje imamo za njih na stadionu. Ljudi koji osiguravaju stadion su mi rekli da je teren posut tečnošću od koje je trava požutjela i to izgleda sve lošije kako vrijeme odmiče", rekao je predsjednik FK Velež Senad Kevelj za Klix.ba.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona nisu nam mogli službeno potvrditi ove informacije te još uvijek nije poznato ko stoji iza svega.

Podsjećamo, travnjak na stadionu Rođeni važi za jedan od najkvalitetnijih u državi nakon što je u sklopu velikog projekta Nogometnog saveza BiH doživio potpunu rekonstrukciju, koja je okončana početkom 2023. godine.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()