Ivan Rakitić došao u tunel, a onda ga je vidio Cristiano Ronaldo: Snimka je hit!

Saudijska liga na lijep je način pokazala koliko cijeni Hrvate pa su tokom cijelog dana najavljivali sudar hrvatskih velikana

26.02.2024. 17:33
  • Podijeli:
rakitic-reuters-18042022.jpg

Nedjelja je donijela prvi hrvatski derbi u Saudijskoj Arabiji. Marcelo Brozović igrao je protiv Ivana Rakitića i na kraju slavio rezultatom 3:2.

Saudijska liga na lijep je način pokazala koliko cijeni Hrvate pa su tokom cijelog dana najavljivali sudar hrvatskih velikana.

Ivan Rakitić odigrao je cijeli susret, a Marcelo Brozović izišao je nešto prije kraja.

Na Twitteru se pojavila zanimljiva snimka, a ona pokazuje prvi susret Rakitića sa zvijezdama Al-Nassra.

Raketu su svi srdačno pozdravili, a i Cristiano Ronaldo pokazao je koliko cijeni svog bivšeg rivala iz brojnih El Clasica. Slavni Portugalac zagrlio je Rakitića, a snimka je postala hit na društvenim mrežama.

 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()