Interu samo bod protiv tvrde Bologne

Kiks Nerrazzurra u Milanu

07.10.2023. 17:18
  • Podijeli:
inter reuters-6521768aa6f9a.webp Foto: Reuters

Inter je kiksao protiv Bologne u meču osmog kola, osvojio je samo bod na domaćem terenu, a rezultat je bio 2:2.

Sjajno je Inter počeo meč protiv Bologne, već posle 13 minuta imao je dva gola prednosti. Malo ko je tada očekivao da će Bologna imati čemu da se nada, ali dogodilo se suprotno.

Već u 11. minutu poveo je Inter preko Acerbija, samo dva minuta kasnije prednost je duplirao Martinez.

Ipak, na vrijeme se Bologna vratila u igri, već u 19. minutu dobila je jedanaesterac, precizan sa bele tačke bio je Orsolini. Dalo je to krila gostima, koji su na startu drugog poluvremena, tačnije u 52. minutu, preko Zirkzea izjednačili.

Ponadali su se navijači Intera u 59. minutu, kad je Alexis Sanchez zatresao mrežu Bologne, ali je poslije VAR provjere taj pogodak poništen zbog ofsajda.

Do kraja meča dobre prilike za domaćina propustili su Martinez u 73, te Carlos Augusto u 84. i 89. minutu. Bologni je ovo peti neriješeni ishod ove sezone u osam mečeva.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()