Interesovanje ogromno: Za utakmice Srbije na Euru ostalo samo nekoliko hiljada karata

Ukupan broj preostalih ulaznica je 4.174 za sve tri utakmice grupne faze.

10.03.2024. 17:01
  • Podijeli:
fudbalska reprezentacija srbije - bugarske, srbija - bugarska, kvalifikacije EP 2004 - 19 nov 2023 - foto tanjug nemanja jovanović (3)-655a24ef47fbb.webp Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Pred fudbalskom reprezentacijom Srbije je izazov na koji čeka od 2000. godine i posljednjeg učešća na Prvenstvu Evrope koje se tada održavalo u Belgiji i Holandiji.

Interesovanje navijača za mečeve „orlova“ na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj je veliko, a iz Fudbalskog saveza Srbije obavještavaju navijače da će u vrijeme preprodaje ulaznica na UEFA portalu takođe biti dostupne i preostale ulaznice za utakmice srpske reprezentacije.

Ukupan broj preostalih ulaznica je 4.174 za sve tri utakmice grupne faze.

„Dakle, od 13. marta u 11 do 14. marta u 11 časova imaćete mogućnost da kupite preostale ulaznice preko UEFA portala. Kao i preprodaja – prodaja će se vršiti po principu ko se prvi prijavi. Najviše ulaznica je ostalo je u CAT2 i 3, nakon toga Fans first i na kraju CAT1. Jedan deo ulaznica preostao je za osobe sa invaliditetom, kao i i restricted view ulaznice. Preostalo je 3.022 regularnih ulaznice, odnosno još ulaznice za invalide, njihove pratioce i restricted view ulaznice (mesta čiji pogled na teren blokiran) – 1.152“, saopšteno je iz FS Srbije.  

Ukoliko se ovaj kontigent ulaznica ne rasproda 13. i 14. mart ostatak će biti dostupan u vrijeme narednih preprodaja do kraja marta. Nakon toga više neće biti mogućnosti za kupovinu ulaznica.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()