Inter nastavlja dominaciju u Seriji A: Rutinski protiv Empolija

U prošlom kolu je Napoli prekinuo njihov niz pobjeda, a sada su vratili na stare staze protiv Empolija

02.04.2024. 08:09
  • Podijeli:
inter roma reuters-65c7c711255d7.webp Foto: Reuters

Fudbaleri Intera nastavili su dominaciju u Seriji A.

U prošlom kolu je Napoli prekinuo njihov niz pobjeda, a sada su vratili na stare staze protiv Empolija. Rezultat je glasio 2:0.

Od početka meča su Nerazuri imali meč pod kontrolom.

Već u 5. minuti Dimarko je primio loptu od Bastonija i postigao pogodak.

Inter je nastavio napadati, a u 81. minuti Aleksis Sančez je riješio pitanje pobjednika.

Prvoplasirani Inter ima 79 bodova, odosno 14 više od Milana, dok se Empoli bori za opstanak sa 25 bodova i trenutno su na 18. poziciji.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()