Igrači su gladni: Leverkuzen hrli kao šampionatu

Ostalo je još devet utakmica do kraja prvenstva.

15.03.2024. 21:52
  • Podijeli:
fk bajer leverkuzen, 10 feb 2024 - AP Photo Martin Meissner Tanjug-65c7e0be711db.webp Foto: AP Photo/Martin Meissner/Tanjug

Trener Bajern Leverkuzena je iznio utiske poslije pobjede nad Karabagom i plasmanu u narednu fazu Lige Evrope.


Bajern je savladao Karabag u revanš duelu Lige Evrope sa 3:2 u dubokoj nadoknadi i tako izborio četvrtfinale, dok je na poluvremenu gubio 2:0.

"Vidim da su igrači gladni, da žele da ostvare ciljeve. Timski duh je nešto što je bilo najvažnije da izgradimo ove sezone", rekao je Alonso.

Ekipa iz Leverkuzena će u nastavku takmičenja odmjeriti snagu sa Vest Hemom, dok i dalje živi "bajku" u Bundesligi, gdje ima ozbiljne šanse da osvoji šampionat.

Trenutno se nalaze na prvom mjestu sa 10 bodova više od drugoplasiranog Bajerna. Ostalo je još devet utakmica do kraja prvenstva.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()