Igman nastavio s pobjedama, danas pala ekipa Zvijezde

Tim iz Konjica nastavio proboj ka sredini tabele

04.11.2023. 15:00
  • Podijeli:
igman zvijezda 09 3-64ce7f62e7ac0.webp Foto: Zvijezda 09

Nogometaši Igmana iz Konjica su u 13. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine uspjeli savladati Zvijezdu 09 rezultatom 3:1.

Darko Bodul je doveo Igman u vodstvo u 24. minuti susreta da bi svega četiri minute kasnije Petar Karaklajić donio izjednačenje gostima.

Da domaći imaju prednost na odmoru pobrinuo se Mirsad Ramić koji je u 42. minuti susreta postigao pogodak za vodstvo Igmana.

Tu nije bio kraj golovima budući da je Stefan Denković u 81. minuti susreta postigao treći pogodak za Igman i postavio konačan rezultat utakmice.

Igman je trenutno deveti na tabeli sa 15 osvojenih bodova iz 13 odigranih utakmica dok je Zvijezda i dalje posljednja sa pet bodova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()