Ibrahimović kakvog niste vidjeli, momenat koji je ''srušio'' društvene mreže

Inače, Ibrahimović u Saudijskoj Arabiji pratio trku Formule 1 koja je održana u subotu u Džedi.

13.03.2024. 14:23
  • Podijeli:
Zlatan Ibrahimović-63e4c983b8b22.webp Foto: Profimedia

Internet senzacija Hazbula u protekle dvije ili tri godine imao je priliku da upozna neke od najvećih sportskih zvijezda.

Ovog vikenda je to bio slučaj sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Ibrahimović i Hazbula su se sreli u Saudijskoj Arabiji gdje je nastao i kratki snimak koji je veoma brzo postao viralan na društvenim mrežama. A kako drugačije kad u istom imate Ibru i Hazbulu.

Internet senzacija iz Dagestana obično zvijezde stavlja u podređeni položaj tokom snimanja videa za objavu, a tako je bilo i sa Zlatanom.

Hazbula je davio Ibru, dok je Šveđanin vrištao od bolova, naravno sve to kroz šalu i u zabavnom maniru.

Kasnije je i Ibrahimović objavio zajedničku fotografiju.

Inače, Ibrahimović je Saudijsku Arabiju posjetio kako bi pratio trku Formule 1 koja je održana u subotu u Džedi.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()