Hladan tuš: Ronaldo razočarao Kineze nakon nestvarnog dočeka

Zbog njega otkazali utakmice

23.01.2024. 15:13
  • Podijeli:
Tan2023-12-0203501818_6 kristijano ronaldo Kyodo News via AP-65742110ec874.webp Foto: Tanjug/Kyodo News via AP

Ekipa saudijskog Al-Nassra stigla je danas u Kinu, tačnije u Shanghai, gdje je u narednim danima trebala igrati dvije prijateljske utakmice, ali one su otkazane.

Na potpuno nestvaran način je u Kini dočekan Cristiano Ronaldo, pošto mu je bilo podređeno apsolutno sve, ali on je razočarao Kineze poručivši da neće igrati, nakon čega je odlučeno da utakmice protiv Shanghaija i Zheijanga budu otkazane.

Ispostavilo se da su slutnje o njegovoj povredi tačne te Ronaldo nije mogao zaigrati, a on se zbog svega izvinjavao kineskim fanovima.

"Izvinjavam se svim navijačima. Znam da ste svi tužni jer sam i ja tužan. Volim biti s vama i volio bih igrati za vas", poručio je Ronaldo.

Vijesti iz Kine kažu da su fanovi napravili preko 2.000 transparenata kako bi dočekali Ronalda, njegovim dresovima ukrašene su i stolice na stadionu, no uslijedio je hladan tuš.

Na kraju je odlučeno da se utakmice otkazuju, a iz Al-Nassra su obećali da će se vratiti u Kinu u budućnosti te što prije ispoštovati fanove.

Al-Nassru je to trebala biti pripremna turneja pred nastavak sezone u Saudijskoj Arabiji, koja se nastavlja sredinom februara.

U međuvremenu je planirano i da se odigra veliki prijateljski meč Al-Nassra i Inter Miamija u Saudijskoj Arabiji, što će vjerovatno biti posljednji susret Ronalda i Lionela Messija u karijeri.
 

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()