Hey Jude: Real predstavio Bellinghama

Mnogim ljudima treba da se zahvalim što su me doveli do ove tačke, u Borussiji Dortmund i Birmingham Cityju, rekao je Jude Bellingham

15.06.2023. 20:09
  • Podijeli:
Jude Bellingham foto Anadolija 02-648b529099d5c.webp Foto: Anadolija

Engleski fudbaler Jude Bellingham danas je zvanično predstavljen kao novi igrač Real Madrida. Tom prilikom 19-godišnji veznjak, koji je iz Borussije Dortmund doveden u transferu vrijednom 103 miliona eura, kazao je da je ovo najponosniji dan u njegovom životu, javlja Anadolija.

"Hvala vam što ste mi se pridružili u najponosnijem danu u mom životu, na dan kada sam se pridružio najvećem fudbalskom klubu u istoriji ove igre. Mnogim ljudima treba da se zahvalim što su me doveli do ove tačke, u Borussiji Dortmund i Birmingham Cityju, ljudima koji su tamo radili", rekao je, između ostalog, Bellingham.

Mladi fudbaler se zahvalio i svima u Realu, jer su mu pružili šansu da postane član najtrofejnijeg evropskog kluba.

"Razlog zašto sam rekao da je ovo najponosniji dan u mom životu je taj što je, kao što sam rekao u govoru, ovo najveći fudbalski klub u istoriji ove igre. Malo igrača ima priliku da igra u tako briljantnom klubu, takvom istorijskom klubu, tako da sam zaista zahvalan. I, kao što sam rekao, zahvalan sam ljudima koji su me doveli ovdje i dali mi priliku da igram za ovaj tim", zaključio je Bellingham.

Engleski vezista u Realu će nositi dres s brojem pet, isti koji je svojevremeno na leđima imao legendarni francuski fudbaler Zinedine Zidane.

Bellingham se pridružio timu Carla Ancelottija nakon tri sezone provedene u Njemačkoj. U dresu Borussije Dortmund odigrao je 132 takmičarske utakmice i postigao 24 gola. Prethodno je Bellingham igrao za Birmingham City.

Iako mu je tek 19 godina, u dresu reprezentacije Engleske upisao je 24 nastupa uz jedan pogodak.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()