Hendikep za Srbiju: Kostić ne igra protiv "Đetića"

Kostić je povrijedio tetivu na meču sa Litvanijom

26.03.2023. 15:05
  • Podijeli:
Filip Kostić foto Reuters-642043245f90b.webp Foto: Reuters

Srpski fudbalski reprezentativac Filip Kostić neće igrati protiv Crne Gore, jer se povrijedio na meču sa Litvanijom u prvom kolu grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Njemačkoj, prenose beogradski mediji.

Kostić je povrijedio tetivu na meču sa Litvanijom, ali je odigrao cijli meč. Srbija je slavila na ovoj utakmici rezultatom 2:0.

Mozzarsport sport navodi da fudbaler Juventusa nije otputovao sa reprezentacijom Srbije u Podgoricu, već je dobio dozvolu da se vrati u Torino gdje će da nastavi sa terapijama.

Kostić (30) je za Srbiju odigrao 53 meča i tri puta se upisao u listu strijelaca.

Utakmica između Crne Gore i Srbije biće odigrana sutra od 20.45 časova u Podgorici.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()