Harry Kane dobio sina, a Englezima je glavna tema gdje je dječak rođen

Harry, koji sa svojom suprugom Kate već ima troje djece (Ivy 6), Vivienne (5) i Louisa (2), dobio je i drugog sina Henryja Edvarda

22.08.2023. 20:50
  • Podijeli:
Harry_kane_dijete_foto_TW Cropped-64e4d49404af2.webp Foto: Twitter/@MailSport

Najveća zvijezda i najbolji strijelac nogometne reprezentacije Engleske Harry Kane dobio je sina, a mediji u ovoj zemlji na zanimljiv način ispratili su njegovo rođenje.

Harry, koji sa svojom suprugom Kate već ima troje djece (Ivy 6), Vivienne (5) i Louisa (2), dobio je i drugog sina Henryja Edvarda. Kapiten Engleske u nedjelju je objavio fotografiju svog norovođenog nasljednika, a to je donijelo vrlo zanimljive naslove u engleskim medijima.

Bilo je nagađanja da će se supruga Kate poroditi u Minhenu, gdje Harry trenutno igra sa svojim novim klubom Bayernom, pa su tako engleski mediji i navijači strahovali da bi njegov sin stekao pravo na njemačko državljanstvo. Ukoliko naslijedi genetiku i talent od oca, jednog dana mogao bi biti nogometaš i reprezentativac, a to bi značilo i da bi imao pravo nastupa za Njemačku.

Međutim, sin se ipak rodio u Engleskoj. O tome piše ugledni njemački list Bild.
"Olakšanje za navijače Engleske! Novorođeni sin Harryja Kanea rođen je kući i stoga NEMA pravo nastupa za Njemačku kad odraste", stoji u naslovu jednog od najpopularnijih medija u Engleskoj, Daily Maila.

Inače, Kane je na sjajan način započeo s karijerom u njemačkoj Bundesligi gdje je u debiju za svoj Bayern postigao gol i upisao asistenciju u pobjedi nad Werderom rezultatom 4:0 u prvom kolu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()