Haris Tabaković pravi transfer od 30 miliona eura

Teško da ostaje u Berlinu

06.05.2024. 20:53
  • Podijeli:
haris tabakovic x com 23-65f6fef13626d.webp Foto: X-com

Nakon sezone karijere izvjesno je da Haris Tabaković neće ostati član Herthe iz Berlina.

Bh. reprezentativac postigao je čak 26 golova ove sezone, ali Stara dama se neće vratiti u Bundesligu, pa će biti jako teško zadržati Zmaja koji je izuzetno tražen.

Kako prenosi Kicker u Herthi su odredili i cijenu za našeg reprezentativca.

“Tabaković mislim da ne želi da ide, ali ako neko ima ponudu od 30 miliona eura možemo razgovarati”, rekao je trener Herthe Pal Dardai.

Tabaković je osim Austrije i Herthe tokom karijere nastupao za austrijski Lustenau, švicarske klubove Young Boys i Grashoppers, kao i mađarske ekipe Diosgyor i Debrecen.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()