Haris Duljević se vratio u FK Sarajevo nakon skoro sedam godina

Miljenik navijača

20.03.2024. 14:51
  • Podijeli:
haris duljevic fk sarajevo-65faef51b8684.webp Foto: FK Sarajevo

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Haris Duljević potpisao je danas ugovor do kraja iduće sezone sa FK Sarajevo čime je ozvaničen povratak bordo miljenika na Koševo.

Duljević nije stranac u Bordo klubu, jer je ranije pokazao veliki talenat i borbenost na terenu. Sada, nakon skoro sedam godina, vratio se da ojača ekipu i nastavi karijeru.

"Sa zadovoljstvom mogu poželjeti službeno dobrodošlicu Harisu Duljeviću nazad u Fudbalski klub Sarajevo. Ovaj transfer bio je planiran već duže vrijeme, a sada su se konačno uslovi uskladili da se to i realizuje. Haris je poznato lice sa dubokim razumijevanjem vrijednosti našeg kluba. Njegov povratak označava uzbudljivo novo poglavlje za nas i spremni smo za nove izazove. Vjerujemo u njegove sposobnosti i sigurni smo da će dati značajan doprinos uspjehu našeg tima", izjavio je sportski direktor Senijad Ibričić.

U Bordo dresu Haris je skupio 97 nastupa, postigao 11 golova i upisao 22 asistencije. Sa klubom je osvojio i titulu u sezoni 2014/2015.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()