Hadžibegić navijačima BiH: Potrebna nam je vaša podrška

"Zmajevi" počinju novi ciklus kvalifikacija za EURO 2024.

23.03.2023. 11:01
  • Podijeli:
Faruk Hadžibegić_FSBiH-641b31f49c884.webp Foto: FSBiH

Faruk Hadžibegić, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, jutros je apelovao na navijače da pomognu nacionalnom timu u večerašnjoj utakmici prvog kola grupe "J" kvalifikacija za UEFA EURO 2024 protiv Islanda.

"Stigao je i dan, kojeg, zajedno s vama, iščekujem od svog imenovanja na mjesto selektora. Ponosan sam sto imam priliku trenirati ove momke, za koje sam se uvjerio koliko im znači nastup u dresu s grbom Bosne i Hercegovine", napisao je Hadžibegić na oficijelnom Facebook profilu.

"Uvjeren sam da će na terenu, uprkos problemima s kojima smo se suočili, dati sve od sebe da ostvarimo pobjedu i usrećimo naše navijače, koji vjeruju u nas. Vaša podrška nam je itekako potrebna i zato, hvala vam unaprijed, za svaki aplauz, jer će nam to biti dodatni vjetar u leđa, a mi ćemo vam se, svi zajedno, pokušati odužiti na terenu. Hajmo' Bosno, hajmo' Hercegovino."

Utakmica Bosna i Hercegovina - Island igra se večeras od 20.45 sati na zeničkom stadionu "Bilino polje".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()