Hadžibegić nakon otkazanog leta: Nemamo vremena da plačemo, imam jednu dilemu za Portugal

Let za glavni grad Portugala je bio zakazan za 12:40 sati sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo, no najprije je pomjeren za 14:10 sati, a potom i za 19:30 sati

16.06.2023. 16:38
  • Podijeli:
faruk hadzibegic anadolija-64771d3e1b1ef.webp Foto: Anadolija

Nogometna rerpezentacija BiH odradila je trening na Grbavici nakon što su neplanirano ostali bez leta za Lisabon i morali su do večeri ostati u Sarajevu, a selektor Faruk Hadžibegić nije previše "kukao" zbog toga.

Let za glavni grad Portugala je bio zakazan za 12:40 sati sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo, no najprije je pomjeren za 14:10 sati, a potom i za 19:30 sati.

Ovo neočekivano kašnjenje leta je u potpunosti zakomplikovalo pripremu meča s obzirom da Zmajevi neće nikako trenirati na stadionu Da Luz, što im je trebao biti posljednji trening pred sutrašnji duel.

"Nemamo vremena da plačemo, situacija je takva kakva jeste. Nije najbolje za pripremu, ali bitno je da se našlo rješenje, danas ćemo ovdje trenirati i nadam se da nas to neće poremetiti", rekao je Hadžibegić koji nije želio komentarisati mogući sastav koji se pojavio u medijima.

"Svi su momci radili izvanredno, imamo dielmu oko rovitog Tahirovića s obzirom da igramo tri utakmice u dva dana. Portugal je svjestan svojih kvaliteta, ali imamo želju i mogućnosti da im zakomplikujemo život", izjavio je selektor Zmajeva.

Prema posljednjim informacijama, novi termin polaska za Portugal je u 19:30 sati.

Zbog problema sa letom za Portugal otkazane su i medijske aktivnosti A reprezentacije Bosne i Hercegovine koje su trebale biti održane večeras na stadionu Benfice u Lisabonu.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()