Gvardiola nakon bolne eliminacije otkrio: Evo zašto je iz igre izveo najveće zvijezde tima

Mančester Siti se oprostio od titule prvaka Evrope, pošto je u revanšu četvrtfinala poražen od Real Madrida poslije penala.

18.04.2024. 12:16
  • Podijeli:
Pep Gvardiola-66165977539be.webp Foto: AP Photo/Jose Breton/Tanjug

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola nakon bolne eliminacije u četvrtfinalu Lige šampiona otkrio je da su najveće zvijezde njegovog tima, Kevin De Brujne i Erling Haland, sami tražili da izađu iz igre u odlučujućim momentima meča.

Pep Gvardiola neće odbraniti titulu u Ligi šampiona. Mančester Siti se oprostio od titule prvaka Evrope, pošto je u revanšu četvrtfinala poražen od Real Madrida poslije penala.

Nakon spektakla u Madridu 3:3, Siti i Real odigrali su neriješeno u revanšu 1:1. Nakon produžetaka, u kojima nije bilo golova odluka je pala nakon penala, a uspešniji su bili Madriđani. Mnoge je iznenadila njegova odluka da u produžecima izvede iz igre svoja dva najbolja igrača Kevina De Brujnea i Erlinga Halanda. Međutim, nakon meča Pep je otkrio da su prve zvijezde tima same tražile da izađu iz igre.

– Erling Haland i Kevin De Brujne su tražili da izađu jer nisu mogli da nastave. Ako želite da pobjedite Real morate biti na najvećem nivou. Danas to nije bilo dovoljno – rekao je Pep Gvardiola.

Španac je jasno stavio do znanja novinarima da nema namjeru da komentariše taktiku svog kolege Karla Anćelotija, čija ekipa se branila gotovo čitav meč.

– Nisam ovdje da odgovaram na pitanja šta je uradio Anćeloti – jasan je bio trener Sitija, a prenosi Kurir.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()