Griezmann se izvinuo Sanchezu zbog uvrede u Ligi prvaka

Atletico Madrid nakon penala otišao u četvrtfinale

14.03.2024. 21:29
  • Podijeli:
antoinne griezman reuters-65f31a4d3c6f7.webp Foto: Reuters

Atletico Madrid je sinoć nakon penala izbacio Inter u osmini finala Lige prvaka. Inter je u prvoj utakmici u Milanu slavio 1:0, dok je Atletico u revanšu nakon regularnih 90 minuta vodio 2:1.

U produžecima nije bilo golova, pa se pristupilo penalima. U sastavu trenera Simonea Inzaghija promašili su Alexis Sanchez, Davy Klaasen i Lautaro Martinez, dok je od igrača trenera Simonea Inzaghija neprecizan bio samo Saul Niguez. Atletico je time prošao u četvrtfinale Lige prvaka.

Društvenim mrežama se nakon utakmice dijelio video na kojem se vidi kako je Antoine Griezmann tokom penala uvrijedio Sancheza. Kamera je napadača Atletica uhvatila kako izgovara da je "Čileanac seronja", a Sanchez kao drugi izvođač svoje ekipe nije zabio s bijele tačke.

Marca piše da se Griezmann javio Sanchezu kako bi mu se izvinio. Objasnio je da je samo pokušavao motivisati svojeg golmana Jana Oblaka, a ne uvrijediti iskusnog napadača.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()