Gosti ogorčeni na sudije u derbiju: Evo kako je Zvezda pobijedila Partizan golovima u 90. i 99. minuti

Crno-beli smatraju da su oštećeni

21.04.2024. 09:31
  • Podijeli:
fk crvena zvezda, fk partizan, 173 večiti derbi - 20 april 2024 - Dusan Milenkovic ATA Images 1 (3)-66240345ee04a.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Fudbaleri Crvene zvezde su u 31. kolu Superlige pobijedili gradskog rivala Partizana rezultatom 3:2.

Crveno-bijeli su do pobjede stigli zahvaljujući preokretu u 90. i 99. minuti susreta budući da je Partizan do sudijske nadoknade vodio 2:1.

Pristalice gostiju zajedno sa igračima smatraju da su žestoko oštećeni u ovom susretu te imaju mnogo primjedbi na račun glavnog sudije meča Pavle Ilića.

Smatraju da nije dosudio očigledan prekršaj prilikom gola Ndiayea za 2:2, a također su izrazili i nezadovoljstvo zbog jedanaesterca u devetoj minuti nadoknade.

Za crveno-bijele su pogađali Guelor Kanga, Cherif Ndiaye i Aleksandar Katai dok su za goste precizni bili Samed Baždar i Xander Severina.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()