GOŠK demolirao Igman i probio se na peto mjesto Premijer lige BiH

Okršaj hercegovačkih timova

23.09.2023. 20:31
  • Podijeli:
gošk-650f31d9a25ad.webp Foto: NK GOŠK

Fudbaleri GOŠK-a savladali su ubjedljivo ekipu Igmana u Gabeli sa 4:0 u duelu osmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.  

Mihaljević je u 45. minuti srušen u šesnaestercu Igmana, a siguran sa 11 metara bio je Skorup.

Sa tim rezultatom otišlo se na poluvrijeme.

U nastavku susreta GOŠK postiže tri pogotka.

Musulin je u 64. minuti povećao na 2:0. Obšivač se upisao u listu strijelaca u 75. minuti, a konačan rezultat susreta postavio je Hasukić u 88. minuti.

GOŠK je sada peti na tabeli sa 11 bodova.

Za Igman je ovo bio četvrti poraz u nizu, a tim iz Konjica je deveti na tabaeli sa devet bodova.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()