Golom u 96. minutu: Partizan nastavio nestvarni niz pobjeda

Krenuli su izabranici Igora Duljaja da melju sve pred sobom i ne nameravaju da stanu

12.11.2023. 21:09
  • Podijeli:
FK-Partizan-Kristijan-Belic-872x610-655130e2102af.webp Foto: FK Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Čukaričkog rezultatom 2:1 u derbiju 14. kola Superlige Srbije.

Krenuli su izabranici Igora Duljaja da melju sve pred sobom i ne namjeravaju da stanu.

Crno-beli su prijetili od samog starta, a do prve prave prilike su čekali da Natho izlomi svoje rivale, uputi udarac ka Filipoviću koji je odbio do Ilića, koji je “makazicama” pokušao da ugrozi gol golmana protivnika, ali nije uspio, piše "Srpskainfo".

Igrao se 21. minut kada je Gajas Zahid pokazao sav svoj potencijal, izlomio je svoje čuvare, poslao loptu u sredinu gde je bio Saldanja, a brazilski napadač pokazuje da je jedan od najkonkretnijih u novijoj istoriji Partizana i da je pun pogodak Igora Duljaja.

Samo par minuta kasnije velika šansa za Ivanovića, najbolja za Čukarički u prvom poluvremenu, ali nije uspio da šutira na najbolji način, da bi na drugoj strani Partizan nastavio sa napadima.

Prvo je Severina odlično prošao po desnoj strani kada je golman Filipović uspeo da odbrani, a potom i jedan udarac Gajasa Zahida koji je otišao pored gola.

Bio je i jedan period velike ofanzive Partizana koji je kružio par minuta oko kaznenog prostora Čukaričkog, trajalo je 3-4 minuta, ali je ostalo bez neke ozbiljnije šanse.

Veliku šansu imao je Saldanja u 43. minutu utakmice posle fantastične lopte Natha, pokušao je lobom, ali nije uspeo…

Adetunđi je imao šansu posle nešto slabije reakcije Ilića i Markovića, ali je Jovanović stigao prvi do lopte. Ispred gola Filipovića šansa za Ilića kada je šutirao glavom preko gola.

Igrao se 67. minut kada je Nikola Stanković dobio šansu da dovede svoj tim do izjednačenja, ali je pogodio mrežu sa spoljne strane.

Čukarički je u potpunosti uspostavio ravnotežu i igrao je dobro, Jovanović je odbranio jedan udarac Sisoka, a na drugoj strani dobra šansa za Kvinsija Meniga koji se okliznuo prilikom udarca, pa je promašio gol.

I onda zasluženi gol Čukaričkog u drugom poluvremenu, posle fantastične lopte Adetunđija, Miladinović uspjeva da izađe 1 na 1, potom je zarolao loptu i prešao Jovanovića, uhvatio Markovića na krivoj nozi i lagano poslao loptu u mrežu za 1:1!

Partizan je posle 682 minuta primio gol.

Nije bilo mnogo šansi do kraja, Partizan jeste napadao, ali bilo je očigledno da su istrošeni.

Ipak, 6. minut nadoknade, Partizan stiže do bodova. Ilić je uspeo da se nađe na pravom mestu, Kovačević je zakasnio, Filipović je bio nemoćan. Zahidu se piše asistencija.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()