Golman Milan Borjan se javio s Maldiva, poslao poruku Hrvatima

Na sve provokacije kojih je bilo nekoliko hiljada, Milan i Snežana Borjan odgovorili su zajedničkom fotografijom sa ljetovanja

13.12.2022. 09:48
  • Podijeli:
borjan_Igor Kralj_PIXSELL-6390cbb77cda9.webp Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Svjetsko prvenstvo u Kataru su obilježilo je prepucanje navijača iz regiona, najviše Srbije i Hrvatske!

Vratit ćem ose samo na meč Hrvataske i Kanade gdje smo bili svjedoci gnusnih objava na društvenim mrežama, skandiranjima na stadionu i transparentima uperenim protiv Milana Borjana, golmana Kanade koji je sa samo osam godina morao da napusti dom u okolini Knina.

Na sve provokacije kojih je bilo nekoliko hiljada, Milan i Snežana Borjan odgovorili su zajedničkom fotografijom sa ljetovanja.

Iskoristili su ovu priliku da navijačima pokažu kako je njihova ljubav jača od svega što su prošli prethodnih sedmica.

"Na našem traktoru piše ljubav", napisao je Milan Borjan uz fotografiju sa Maldiva.

Podsjetimo, Hrvati su čak i kažnjeni od strane FIFA-e zbog ponašanja svojih navijača na meču njihove selekcije i Kanade.

Na stadionu su skandirali uvrijedljive parole njemu i njegovoj supruzi Snežani, ali i isticali transparente na kojima su traktori podsjećajući na "Oluju", u kojoj su Srbi izbjegli sa prostora današnje Hrvatske.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()