Gol tehnologija analizirala pogodak iz El Clasica, potvrđeno da su Katalonci oštećeni

Sada više nije sporna situacija

26.04.2024. 11:12
  • Podijeli:
lamine yamal 23-6628da9897ac4.webp Foto: X-com

Na društvenim mrežama je objavljena analiza gol tehnologije pogotka Barcelone iz El Clasica protiv madridskog Reala.

Pri rezultatu 1:1 Lamine Yamal šutirao nakon kornera, a Andrij Lunjin je odbranio njegov udarac i spasio Kraljeve.

Glavni sudija meča Cesar Soto Grado je u saradnji sa VAR tehnologijom odlučio da ne prizna pogodak mlade zvijezde Barcelone iako najnoviji objavljeni snimak nedvojbeno sugeriše da je trebao biti priznat.

Katalonci su i pored ovog poništenog gola uspjeli da dođu do drugog pogotka i to preko Fermina Lopeza sredinom drugog dijela, no on im nije previše pomogao jer je Real do kraja napravio veliki preokret i došao do tri boda.

Za Kraljeve su pogodili Lucas Vasquez i Jude Bellingham i tako odveli Real Madrid na prag još jedne titule prvaka Španije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()