Genijalan Borussijin odgovor PSG-u imat će desetine miliona pregleda

"Milioneri" otišli u finale Lige prvaka

08.05.2024. 11:50
  • Podijeli:
psg borussia x com-663b4125f0bd5.webp Foto: X-com

Borussia Dortmund senzacionalno je izborila finale Lige prvaka na Wembleyju, gdje čeka pobjednika današnjeg uzvrata Reala i Bayerna. Do meča za evropski naslov Borussija je došla s dvije pobjede od 1:0 protiv PSG, a nakon uzvrata u Parizu napravila je ono što joj je specijalitet.

Njemački velikan je, naime, već godinama poznat po sjajnim, duhovitim objavama na društvenim mrežama. Borussia se sprda na račun suparnika, ali i na svoj. Ovaj model komunikacije nastoje kopirati mnogi, ali Borussia je i nakon PSG-a pokazala kako se to radi.

Nakon što je izbacila PSG za veliko finale, objavila je, tačnije podijelila slavljeničku sliku igrača PSG-a s profila tog kluba uz koju su Parižani uz emotikon meditacijske poze napisali "... i diši".

Borussija je dakle šerala ovu slavljeničku objavu PSG-a, za koju je po igračima koji su na slici (Neymar, Icardi, Bernat...) očito da je nastala prije nekoliko godina, i to na Parku prinčeva. Nikome odmah nije bilo jasno zašto Borussia nakon svog trijumfa nad PSG-om, i to na njegovom stadionu, objavljuje slavljeničku sliku rivala, pa još uz status "Ima okus poput dobrog vina".

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()