Fudbalska reprezentacija Crne Gore optimistična pred sutrašnji meč sa Srbijom

Selektor "sokolova“ Miodrag Radulović uz dozu opreza, najavljuje igru na pobjedu

26.03.2023. 14:20
  • Podijeli:
reprezentacija_crna gora_anadolija 1-6420371a101e3.webp Foto: Anadolija

Nakon uvodne pobjede u kvalifikacijama za EURO 2024 protiv Bugarske u gostima, fudbalska reprezentacija Crne Gore sa mnogo optimizma dočekuje sjutrašnji derbi susret protiv Srbije u Podgorici. 

Selektor "sokolova“ Miodrag Radulović uz dozu opreza, najavljuje igru na pobjedu, javlja Anadolija.

Oba rivala sutrašnji meč dočekuju nakon pozitivnih rezultata u prvom kolu. Crna Gora je golom Krstovića savladala Bugarsku, dok je Srbija na svom terenu slavila protiv Litvanije.

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović istakao je da je ekipa u dobrom raspoloženju nakon Bugarske.

"Podigla je ta utakmica optimizam kod nas, ali i očekivanja navijača. Imamo jasnu strategiju za ovaj duel i najvažnije je bilo da oporavimo igrače, jer je bila velika potrošnja u Razgradu. Očekujem da odigramo u jakom ritmu svih 90 minuta i da ćemo odgovoriti na zahtjeve", rekao je selektor Miodrag Radulović na današnjoj konferenciji za novinare.

Istakao je da njegov stručni štab sjutrašnjeg rivala dobro poznaje.

"Veoma cijenimo i pojedinačni i timski kvalitet Srbije. Odlično je to posložio Dragan Stojković i sve to je dodatni motiv za nas da pokažemo da imamo potencijal. Da odgovorimo renomiranom rivalu na pravi način", dodao je Radulović.

Crna Gora već ima tri boda, a Radulović ističe da u sutrašnjem meču žele tri boda.

"Sigurno da želimo da pobijedimo i tako ćemo igrati. Ipak, nećemo se zalijetati, za tim nema potrebe", poručio je Radulović.

U ekipi Crne Gore, nakon suspenzije, vraća se štoper Marko Tomašević. Zbog povrede, neće igrati Marko Janković.

Kapiten crnogorske fudbalske reprezentacije Stefan Savić, imao je pravu poruku za navijače Crne Gore i Srbije pred sutrašnji derbi pod Goricom.

“Ovo je pravi sportski događaj i jedva čekam utakmicu. Ubijeđen sam da će sve proći u najboljem redu, da bude sportski, da nas navijači podrže na pravi način. Biće i djece na stadionu i želim da svi uživamo i na terenu i na tribinama”, rekao je Savić.

Kazao je da odlično poznaju sutrašnjeg rivala i da ne očekuje neka iznenađenja u taktičkom smislu kada je riječ o Srbiji.

"Moramo da zaustavimo napadače, to je naš cilj, imamo kvalitet i da napravimo nešto u napadu”, istakao je Savić.

Meč Crna Gora-Srbija na programu je u ponedjeljak u 20.45 sati u Podgorici.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()