Fudbaleri Crne Gore trenirali u Podgorici: Meč protiv Bugarske uvertira za derbi sa Srbijom

U ekipi zbog povrede nema Marka Jankovića, a selektor Miodrag Radulović je naknadno pozvao Novicu Erakovića, prvotimca Sutjeske

21.03.2023. 21:19
  • Podijeli:
crna gora - fudbal - anadolija-641a115e9cc46.webp Foto: Anadolija

Fudbalska reprezentacija Crne Gore održala je večeras trening, u sklopu priprema za kvalifikacije za EURO 2024, koje počinje u petak, mečom protiv Bugarske. U taboru Crne Gore vlada optimizam, a meč u Razgradu biće uvertira za derbi sa Srbijom, tri dana kasnije, javlja Anadolija.

Crnogorski reprezentativci trenirali su večeras na DG areni. U ekipi zbog povrede nema Marka Jankovića, a selektor Miodrag Radulović je naknadno pozvao Novicu Erakovića, prvotimca Sutjeske.

Ono što može da raduje selektora Radulovića je dobra forma napadača. Stevan Jovetić je bio strijelac za Hertu tokom vikenda, dok se u strijelce upisao i Sead Hakšabanović, u dresu Seltika.

Govoreći o predstojećem duelu sa Bugarskom, reprezentativac Marko Bakić je na brifingu sa novinarima kazao da je bitno da su igrači spremni i zdravi i da meč odigraju na dobrom nivou.

"Ne bi bilo korektno kada bismo mi davali sebi za pravo da razmišljamo kakvi su drugi, jesu li u padu ili usponu. Moramo da se okrenemo nama, da spremimo meč što bolje", rekao je Bakić.

Crnogorska reprezentacija u četvrtak putuje u Razgrad, gdje će dan kasnije igrati sa Bugarskom. Tri dana kasnije, u Podgorici, "sokoli“ će dočekati selekciju Srbije.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()