Fudbaleri Borca samouvjereni: Uz pune tribine do novih bodova

Stručni štab i igrači, uoči nedjeljnog okršaja, ne kriju želju

29.09.2023. 20:58
  • Podijeli:
FK Borac-65171e186c61c.webp Foto: FK Borac

Nakon dva vezana gostovanja ponovo se vraćamo na Gradski stadion. Naši "crveno plavi" vezali su šest pobjeda, a trijumfom na "Pecari" domogli smo se prvog mjesta na tabeli.

Pogled sa vrha uvijek prija, ali opuštanja nema. U goste nam, u nedjelju (20.45 časova) stiže Velež, a cilj jasan-nastaviti seriju odličnih rezultata.

"U dobroj smo seriji rezultata, ali idemo iz utakmice u utakmicu. Očekuje nas duel sa Veležom, ekipom koja je u dobroj formi, a smatram da smo i mi pokazali da smo u usponu forme. Pokazali smo stav, želju, disciplinu i borbenost, te očekujemo da to ponovo pokažemo na terenu i da stignemo do svog cilja.", rekao je Marinović.

Stručni štab i igrači, uoči nedjeljnog okršaja, ne kriju želju - dupke pune tribine Gradskog stadiona u Banjaluci.

"Publika nam je neophodna da dođemo do cilja. Navijači su nas podržvali do sada, a očekujem da tako bude i u narednoj utakmici. Naši navijači uvijek su nam dodatni vjetar u leđa i pozivam ih da dođu na stadion.", kaže Marinović.

Svi igrači sa nestrpljenjem čekaju prvi sudijski zvižduk Aleksandra Njegomirovića, a  naš Vaslije Terzić poručuje da recept jasan-ponoviti minula izdanja.

"Vezali smo šest pobjeda i u sjajnoj smo formi. Očekuje nas težak ispit sa Veležom, ali daćemo sve od sebe da odigramo još jednu dobru utakmicu. Igramo pred našim navijačima i nadam se da će doći da nas podrže kako bi nastavili naš pozitivan niz. Ekipa Veleža ima kvalitet. Brzi su i poletni, ali vjerujem da mi možemo da ponovimo minula izdanja, pogotovo defanzivno sa utakmice u Širokom Brijegu, i da dođemo do nova tri boda." kaže Terzić

Na "Pecari" je, kaže Terzić, ekipa pružila sjajno izdanje.

"Od početka sezone smo ciljali prvo mjesto na tabeli i sada želimo da ga zadržimo do samog kraja. Znali smo da nas u Širokom Brijegu očekuje teška utakmica protiv, do tada, neporažene ekipe. Ipak, odlično smo otvorili utakmicu, postigli smo dva gola na vrijeme i taktički smo bili veoma dobri. Nakon toga smo dobro stajali u srednjem bloku i držali smo utakmicu pod kontrolom, te smo došli do zaslužene pobjede.", kaže.Terzić koji nije propustio priliku da pohvali svog zemljaka Milana Mijatovića

"Mijat je, prije svega, sjajan momak, a odličan je i golman. Brani sjajno od kako je došao i ulijeva nam veliku sigurnost u odbrani. Nadam se da će nastaviti u tom ritmu.", kaže Terzić.

  • Podijeli:

Tagovi

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()