Fudbaler umalo izgorio u automobilu vrijednom 160 hiljada eura

Kako je otkrio 30-godišnji fudbaler u izjavi za medije iz Italije, velika drama se dogodila dok se u automobilu nalazio sa ocem svoje supruge

12.04.2024. 21:09
  • Podijeli:
pozar-automobil-policija-vatra-foto-una.jpg

Elseid Hysaj, albanski fudbaler koji nastupa sa rimski Lazio, izbjegao je stravičnu smrt nakon što se njegov Ferrari zapalio tokom vožnje.

Kako je otkrio 30-godišnji fudbaler u izjavi za medije iz Italije, velika drama se dogodila dok se u automobilu nalazio sa ocem svoje supruge:

“Neki mediji prenijeli su vest o događaju koji se desio prije nekoliko dana. Želim da naglasim da sam dobro, kao i osobe koje su bile sa mnom. Kvar na automobilu izazvao je početak požara dok sam vozio ulicom, odmah sam primetio situaciju i zaustavio se, srećom, bez ikakve štete ljudima ili drugim vozilima. Nije bilo saobraćajne nesreće, jasno je da je sve u redu”, otkrio je Hysaj.

Prema procjenama, njegovo vozilo koštalo je oko 160.000 eura.

Ovog fudbalera ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu mogli su da upoznaju prvo u dresu Napolija, u kom je igrao protiv Crvene zvezde u Ligi šamiona, da bi potom Napulj zamijenio Rimom.

Također, igrao je i za reprezentaciju Albanije u porazu od Srbije 2014. godine u Beogradu rezultatom 3:0 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

  • Podijeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vijesti na portalu UNA.BA je anonimno, a registracija nije poterebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, prijetnje i govor mržnje na nacionalnoj, vjerskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečijeg seksualnog opredjeljenja neće biti objavljeni. Komentari održavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti krivično gonjeni. Kao čitalac prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uvjerenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanje drugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()